Hvis du havde ører i 90’erne, så har du helt sikkert hørt om popgruppen Hanson. Lige præcis. De tre super charmerende brødre, der gav os hittet ‘MMMBop’.

Men det er som om, man ikke rigtig har hørt noget til Isaac, Taylor and Zachary Hanson de sidste mange år. Så hvad skete der egentlig?

Da trioen startede for 21 år siden, var der fuld fart på. De havde solgt 10 millioner eksemplarer af deres debutalbum ‘Middle of Nowhere’, lanceret deres eget fan-magasin og havde fået deres egen nationaldag af guvernøren i deres hjemstat, Oklahoma.

Men året efter var rampelyset allerede begyndt at falme for bandet, og succesen var ikke den samme, skriver Whimn.

Brødrene udgav deres andet album i 2000, men salgstallene var skuffende, og året efter blev de droppet af pladeselskabet efter at have præsenteret 80 sange, som alle blev afvist.

I 2004 kom deres tredje album på gaden. Denne gang udgav de musikken på deres eget uafhængige selskab, og pladen ‘Underneath’ klarede sig overraskende godt, med 37.500 solgte eksemplarer den første uge, hvilket også gjorde den til den bedst sælgende selvudgivelse nogensinde.

Bandet udgav to albums mere, 'The Walk' i 2007 og 'Shout It Out' i 2009, som begge solgte virkelig dårligt.

Deres seneste album kom i 2013 og nåede en 22. plads på de amerikanske hitlister, og samme år lancerede de tre også deres egen øl, MMMHops.

De tre brødre til "MTV20: Live and Almost Legal" i New York 1. august 2001.
De tre brødre til "MTV20: Live and Almost Legal" i New York 1. august 2001. Foto: DOUG KANTER
Vis mere

Efter udgivelsen i 2013 skulle der gå fire år, før man rigtig hørte noget til Hanson-brødrene igen. I 2017 annoncerede de en tour, der skulle fejre 25-året for deres første pladekontrakt - efterfulgt af jule-singlen i oktober, ‘Finally It's Christmas'.

I tiden fra MMMBop til nu har de tre amerikanske brødre brugt deres berømmelse til samle ind og hjælpe fattige og mennesker med AIDS i Afrika, og de har fået familie og børn. Mange børn

Tayler blev gift i 2002 og har fem børn, Isaac og Zach blev gift i 2006 og har henholdsvis tre og fire børn.

I år har Hanson kastet sig ud på en større turné, kaldet 'Hanson String Theory', hvor de spiller med et symfoniorkester. De spiller seks koncerter i Europa til februar 2019.