Lyt til artiklen

Tusindvis af Justin Bieber-fans måtte inden koncerten stå i meterlange køer til pengeautomaterne, da arrangørerne ikke havde gjort det muligt at bruge Mobilepay.

Solen skinnede, og folk var klar på Justin Bieber-koncert mandag aften på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus C. Et sted, der ikke har stor erfaring med at afholde koncerter. Kun en gang tidligere har de afholdt et musikarrangement. Det var 'Vi Elsker 90'erne'.

Dog gik der en relativ stor sky for den danske sommersol, da det var umådelig svært - eller i hvert fald tidskrævende - for gæsterne at købe øl, sodavand, popcorn og pølser.

Arrangørerne havde nemlig valgt ikke at give folk mulighed for at betale Mobilepay, hvilket resulterede i voldsomt lange køer til pengeautomaterne.

Stemningen var dog ifølge BT og metroxpress' udsendte reporter rolig blandt de cirka 40.000 mennesker, der havde indløst billet til det canadiske teenageidol.

Arrangøren havde meddelt, at der var plads til 50.000 tilskuere på Jydsk Væddeløbsbane, og de kommer angiveligt til at opleve det præcis samme show, som Bieber gav i Parken i oktober.

Udover de reducerede betalingsmuligheder er internetforbindelsen på Jydsk Væddeløbsbane ganske ustabil. Nok noget, der ikke giver topkarakter blandt de mange Beliebers', når årets vigtigste selfie skal i hus.