Mens den ene modne kvinde trækker sig, rykker den næste ind. Her det Gwyneth Paltrow, der lægger an til en Justin Bieber krammer.
Mens den ene modne kvinde trækker sig, rykker den næste ind. Her det Gwyneth Paltrow, der lægger an til en Justin Bieber krammer. Foto: Scanpix

Justin Bieger kan ånde lettet op. Den amerikanske kvinde Mariah Yeater, der før påstod, at popstjernen var far til hendes tre-måneder gamle baby, har nu skiftet mening og droppet faderskabssagen.

Fra starten var der ikke ret mange, der troede på den 20-årige alenemors historie:

Efter en koncert i Los Angeles skulle den dengang bare 16-årige Bieber have forført Yeater på gulvet i et badeværelse.

Og da kvinden bad den canadiske megastjerne (og på det tidspunkt jomfru) om at bruge et kondom, skulle han have sagt - Nej, det her er min første gang, så jeg vil føle det hele.

Siden sine anklager blev Yeater lagt for had af Biebers millioner af fans.

Og stjernen selv gik med til en frivillig DNA-test, der skulle bevise hans uskyld. Og når resultatet var i hus, lovede Justins advokater at sagsøge den unge kvinde for falske anklager

På dette tidspunkt havde Mariah Yeater allerede allieret sig med to griske advokater.

Men disse sprang hurtigt fra, da historien begyndte at vakle. Og i slutningen af sidste uge trak Yeater så alle sine anklager tilbage. Og nu indrømmer hun, at det nok er eks-kæresten, der er far til den heldige lille pige.

Hvorvidt Justin Bieber stadig vil gøre alvor af sit sagsanlæg, vides endnu ikke.

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.