Lyt til artiklen

Popstjernen Justin Bieber udskyder resten af sin turné i USA denne sommer.

Der var planlagt koncerter både i resten af juni og i begyndelsen af juli. Men de bliver udskudt, fordi den canadiske popsensation stadig er ved at komme sig over lidelsen Ramsay Hunts-syndrom.

Det fremgår af et opslag på Instagram-profilen for turneen.

Lidelsen gør, at Bieber er lam i den ene side af ansigtet.

Før dagens udmelding havde Justin Bieber indtil videre måtte aflyse to koncerter i canadiske Toronto og amerikanske Washington, D.C. på grund af Ramsay Hunt-syndromet.

Justin Bieber skal spille på dette års Smukfest og på grund af den opsigtsvækkende sygdom har der været spekulationer om verdensstjernen kommer til at aflyse.

Der dog håb forude, tidligere har Bieber i en såkaldt story på sin Instagram-profil, givet en opdatering på, hvordan det går.

'Hver dag er det blevet bedre,' forklarede Justin Bieber.

Skulle det gå så vidt, at den nuværende bedring ikke holder, så kommer Smukfest-gæsterne altså ikke til at gå forgæves mod Bøgescenen 3. august.

»Vi har altid back up-planer, og så må vi tage den derfra. Det har vi generelt, ikke i forhold til lige præcis Justin Bieber, for han er da et stort navn, det vil vi ikke lægge skjul på,« har festivalens talsperson Søren Eskildsen tidligere fortalt B.T.