Hvad nu, hvis alt går, som det skal? Det er den tanke, der ligger bag Julie Berthelsens nye single 'Worries in Reverse'.

Og hendes eget liv er et strålende eksempel på det. At det faktisk er gået, som det skulle. Både når det handler om karrieren og om kærligheden.

»Jeg er, hvor jeg skal være, og har det rigtig godt med det,« siger sangerinden med et smil.

Selvom der er masser af udfordringer, når karrieren og livet som mor og kæreste skal gå op i en højere enhed, er livet er nemlig godt på alle fronter.

Og livet bliver – hvis man skal dømme efter julelyset i Julie Berthelsens øjne – endnu bedre om en måneds tid. Der skal hun nemlig endelig giftes med sin Minik.

»Min dejlige, lækre mand,« siger hun henført om sin 195 cm høje håndboldkæreste, som er seks år yngre end hende selv.

»Selvfølgelig har vi haft vores ture, bevares. Men fra starten har det været et meget nemt forhold. Vi vil hinanden det bedste og er gode til at opmuntre hinanden til at yde det bedste og gå målrettet efter vores drømme,« forklarer hun.

Men ud over at supplere hinanden har det været en stor fordel at have samme baggrund.

Julie Berthelsen med sin Minik.
Julie Berthelsen med sin Minik. Foto: Privat/Instagram
Vis mere

»Der er større forståelse, når det til tider er svært at være lidt for grønlandsk til Danmark eller at komme hjem og være lidt for dansk til Grønland.«

»Vi er begge to midtimellem, og det er vi sammen,« siger Julie Berthelsen med stolthed i stemmen.

Selv om der på en væg i det store spisekøkken hænger et GoCard med teksten 'Vil du gifte dig med mig?' på forsiden, var det dog ikke sådan, at frieriet foregik.

»Nej, det var helt klassisk,« smiler hun.

Parret var på to ugers sommerferie på Sardinien sammen med Julie Berthelsens familie. På den næstsidste dag var Minik nede på knæ. På dybt vand.

»Vi var ude at snorkle, og så fandt han et sted, hvor vi kunne sidde. Godt nok i vand til navlen, men det lykkedes ham at komme på knæ, selvom strømmen gjorde det svært.«

»Ringen havde han gået og svømmet rundt med i en lille lomme i badebukserne. Jeg sagde ja,« kommer det med et smil fra Julie Berthelsen, som godt nok fylder 40 om kort tid, men gemmer det store brag til brylluppet.

»Selvfølgelig skal fødselsdagen fejres, men det bliver stille og roligt. Jeg har ikke været gift før, så for mig er bryllupsdagen noget kæmpestort og dét, der skal have opmærksomheden og pengene.«