Nu er den walisiske, sanger, sangskriver og pianist Judith Owen klar med sin anden video fra albummet ”'edisCOVERed', der udkom i maj.

På albummet fortolkter Owen en stribe vidt forskellige klassiske pop-, rock, hiphop og jazz-sange - fra Deep Purple til Drake. Og i den nye video tager Judith Owen den kendte evergreen .'Dream A Little Dream of Me' under behandling.

Det er instruktør Nick Leopold, der står bag videoen til Judith Owens version af 'Dream A Little Dream of Me'. Og i den lille film finder Leopolc sammen med sangerinden en ny mørk side af den kendte kærlighedsballade fra 1931, som jazz-ikonerne Louis Armstrong og Ella Fitzgerald var med til at gøre populær.

»Der en virkelighed gemt bag lukkede døre,« siger Judith Owen om sin nye musikvideo.

Judith Owen har i mange år dannet par med musiker og komiker, Harry Shearer, der her optræder sammen med sin spoof-gruppe Spinal Tap. Shearer lægger også stemme til adskillige figurer fra den kendte tegneserie 'The Simpsons'.
Judith Owen har i mange år dannet par med musiker og komiker, Harry Shearer, der her optræder sammen med sin spoof-gruppe Spinal Tap. Shearer lægger også stemme til adskillige figurer fra den kendte tegneserie 'The Simpsons'. Foto: LEON NEAL - AFP
Vis mere


I videoen ser man en kvinde, der lever i et voldsramt forhold og alligevel beskytter sin misbruger til sidste blodsdråbe. Kontrasten mellem sangens tekst og Judith Owens bløde musikalske version er påfaldende.

Og kendte sætninger som ”stars fading but I linger on dear, still craving your kiss,” får pludselig en helt ny betydning i denne dystre fortolkning.

Judith Owen gav flere roste koncerter i Danmark sidste efterår. Og lige nu er hun igen hjemme  i Los Angeles, hvor hun deler dobbeltseng og postkasse med musikeren og komikeren Harry Shearer.

Judith Owen
Judith Owen Foto: PR
Vis mere

Parret har indspillet flere sange sammen. Og Shearer er desuden kendt for sit arbejde i komik-rockgruppen Spinal Tap og et omfattende stemmearbejde i tv-serien 'The Simpsons'