Hvis du går og savner frisk materiale fra én af vores allesammens favorit-vestjyde Johnny Madsen, så er der gode nyheder.

'Gamle Maden' medvirker nemlig i musikvideoen 'På vej' - den seneste single fra bandet The Grandfætters.

Siden de fire vestjyder, Allan, christian, Christian og Anders, udsendte deres andet album den 29. marts, har de haft rigtig travlt.

De har netop afsluttet en lille releaseturné, hvor bandet optrådte i en række danske fiskeauktionshaller.

The Grandfætters er klar med ny single og musikvideo .. Johnny Madsen er æresgæst
The Grandfætters er klar med ny single og musikvideo .. Johnny Madsen er æresgæst Foto: PR
Vis mere

Bandet fik også deres eget nyhedsindslag i DR TV-avisen og nu venter en lang række forårs- og sommerkoncerter og festivaler, f.eks. Skaldyrsfestival, Fiskedag, Søfestival, Løvfaldsmesse, Skagen Festival og Haze over Haarum.

Inden bandet atter sætter sig ind i tourbussen og ruller ud i det danske næsten-sommerland, udsender de singlen 'På vej' feat. Johnny Madsen og den tilhørende musikvideo.

Videoen er filmet på vestkysten, dels på Fanø hjemme hos Madsen og dels ved Lemvig, hvor forsanger Christian Toft Bros familie har sommerhus ved Gjeller Odde. Her er det en fast familietradition, at hele familien mødes hver påske. I år var ingen undtagelse og videoen blev således optaget i påsken.

I videoen ser vi tre generationer; Johnny Madsen på 68 år, Henning Toft Bro (medstifter af Thyborøn-bandet Tørfisk) på 62 år, Christian på 37 og hans tre knægte; Victor på 9, Noah på 6 og Ville på 1 år.

»Sangen kom en morgen, hvor min yngste søn Ville var sløj. Vi spiste havregrød og spillede på Niels Hausgaards gamle banjo, som jeg lige havde købt. En af de stunder, som jeg ikke vil være foruden. Gode stunder skal vi samle på. Og værne om. Det handler vores nye sang om«, fortæller guitarist, sanger og komponist Christian Toft Bro.