Den danske popgruppe Johnny Deluxe går fra hinanden.

I 2003 bragede popgruppen med forsanger Noam Halby igennem på den danske musikscene, da de blev allemandseje med P3-hittet 'Elskovspony'. Små 10 år senere er det slut.

- Johnny Deluxe siger tak for denne gang!, skriver bandet på deres facebook-side og uddyber:

- For 10 år siden i 2002, tog vi til Sverige og arbejdede som bagere i 3 uger for at tjene penge til at købe lydkort og indspilningsudstyr, så vi kunne indspille en demo cd. Vi startede med at indspille Elskovspony og resten er historie..,

Men efter flere hits gennem årene, deriblandt 'drømmer jeg' og 'drenge som mig', har manglende motivation nu medført, at gruppen opløses.

- Her 10 år senere kan vi med glæde se tilbage på den fantastiske rejse vi startede dengang, og på alle de fede oplevelser det har givet os. Vi har nu besluttet os for at opløse Johnny Deluxe, da vi ikke længere har gejsten og engagementet til at drive det videre, men et 10 års jubilæum er da heller ikke dårligt at nå ;), skriver de på facebook-profilen.

- Tak til alle jer der har købt og lyttet til vores musik, og til venner og familie, børn og kærester, baggearsfolk, korpiger, lydmænd, fans, pladeselskabsfolk, tour managers, bookere, lysmænd, musikere, managers, producerer, arrangører, dansere, kameramænd, fotografer, backstagefolk - Vi elsker jer.. :-), slutter popgruppen på facebook.

Nyheden om bandets opløsning vækker ærgrelse hos mange af bandets fans.

- Årh, det var en trist nyhed. Jeg er specielt ked af det, for i har virkelig været mit yndlings band, siden jeg var lille. Men tak for det fede musik og fede oplevelser!!! ;), skriver Emma på facebook-væggen, mens Maria tager skridtet videre:

Det er da lige før jeg fælder en tåre! No more JD? My life has taken a drastic turn!, skriver super-fanen.