Nogle hævder at det er 2000 år siden nogen gik på vandet - men man gør det faktisk igen på Skanderborg Festivalen.
Nogle hævder at det er 2000 år siden nogen gik på vandet - men man gør det faktisk igen på Skanderborg Festivalen. Foto: Sisse Stroyer

Vejrudsigten byder på vand, vand og vand – men det holder ikke gæsterne fra Søbadet ved Skanderborg Festivalen. Her går man på vandet.

Det burde bestemt være en fornøjelse at boltre sig i vandet ved Skanderborg Festivalen – bare ikke lige når man har bragende tømmermænd, som 30-årige Magnus Berggren fra Lund i Sverige havde onsdag eftermiddag.

Og det blot en time efter P3 scenen havde skudt den 29. fest i bøgeskoven i gang med årets Starfighter-konkurrence.

- Man tror det er let, men det er det slet ikke, fortæller Magnus Berggren med et stort smil, efter han gang på gang har skvattet rundt i en luftfyldt plastikboble på en af de smukke søer, der omgiver Skanderborg Festivalen.

Boblemanden kommer for musikken
Magnus er på Skanderborg Festival for anden gang. Første gang var i 2007, hvor han var taget af sted for at høre de mange gode bands. Sådan skulle det dog ikke gå, for svenskeren endte med at feste igennem, og brugte nok lidt for meget tid på de søde piger.

Denne gang har musikken fået førsteprioritet. Og det er især verdensstjerner som Lenny Kravitz og Frantz Ferdinand, der har trukket ham og hans to svenske makkere til de østjyske skove.

Let påklædte piger og gummistøvler
Men det er ikke let at holde tankerne på musikken når tre hvinende danske sommerpiger blot 50 meter væk, i lettere påklædt tilstand, trodser det tvivlsomme danske sommervejr og hopper i det smågrumsede søvand.

Signe, Fie og Rikke mente overhovedet ikke, ’at vandet på festivalen var det mindste koldt’ og sprang frygtløst i søbadet fulgt af kampråbet ‘Skanderboooorg!!!’.

SE VIDEO FRA BADEFESTEN I SKANDERBORG

Meteorologerne har lovet de cirka 30.000 festivalgængere en klam og våd weekend, men i Skanderborg er festivalfolket forberedt på at himlen åbner sig. Størstedelen af gæsterne var allerede onsdag aften iført gummistøvler.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.