Popstjernen Katy Perry er som en omvandrende reklamesøjle for Præsident Obama. Her optræder hun i Wisconsin i en blå sag med Obamas 'Forward'-slogan påtrykt. Foto: Getty
Popstjernen Katy Perry er som en omvandrende reklamesøjle for Præsident Obama. Her optræder hun i Wisconsin i en blå sag med Obamas 'Forward'-slogan påtrykt. Foto: Getty
Mange popstjerner støtter Barack Obama før tirsdagens amerikanske valg. Men få gør så meget ved det som ’Fireworks’-stjernen Katy Perry.

Sammen med præsidenten rejser den 29-årige superstjerne således lige nu rundt i USA med ét eneste formål, at gøre reklame for Obama og opfordre sit publikum til at stemme demokratisk på tirsdag.

Og den entusiastiske sangerinde er ikke bange for at fremmedgøre sit publikum.

STORM-SANDY/OBAMA

- Mange stjerner får kritik for at støtte én special politisk kandidat. De tilskuere, der måske støtter republikanerne, kan blive fornærmede. Men jeg er ikke bekymret, siger Katy Perry.

- Lige nu drejer det sig om fremtiden for vores land. Og dén slags betyder langt mere end én popstjernes popularitet, siger stjernen, der fornylig blev skilt fra den britiske komiker Russell Brand.

US-VOTE-2012-DEMOCRATIC CAMPAIGN-STORM-OBAMA

Og Katy nøjes ikke bare med at synge sin hits på Barack Obamas vegne.

Svøbt i Obama-plastik

Således har sangerinden også fået designet en hel række af sine signatur lårkorte plastikkjoler med Obamas navn og politiske slogan påtrykt - ’Forward’.

Til de korte valgkoncerter leverer Katy Perry bl.a. sine kanonhit ’Firework’, ’The One that Got Away’ og ’Teenage Dream’. Både i Las Vegas, Nevada og i Milwaukee, Wisconsin optrådte Perry i weekenden for over 15.000 entusiastiske tilskuere. Og imellem sangene sagde hun:

- Husk nu at stemme. Også hvis I kun lige er fyldt 18 år, så er det supervigtigt, at I bliver registreret og stemmer på - I ved nok hvem.

Efter Katys opvarmning er det præsidentens tur til at tale. Og samarbejdet har også ført til privat venskab.

Således fejrede Katy Perry i sidste uge sin 29-årige fødselsdag med en frokost sammen med USAs førstedame Michelle Obama.

Og bagefter twittede sangerinden:

- Min hidtil bedste fødselsdag.

Ironisk nok er Katy Perry opdraget af meget strikse, fundamentalistisk religiøse og dybt konservative forældre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.