Hun blev kendt som den levende dukke.

Nu vil Sada Vidoo hjælpe andre med at 'transformere sig selv'. Det siger hun til Se og Hør.

Den 45-årige sanger, der både har været med i britisk ‘X-Factor’ i 2016 og i ‘Dansk Melodi Grand Prix’ i 2017 er en af ejerne af et nyt privathospital.

»Jeg skal selv være direktør. Vi kommer blandt andet til at tilbyde filler og Botox samt ‘big butts’ altså store numser,« siger Sada Widoo, der også hedder Stokholm Winefeld til Se og Hør.

Sada Vidoo har tidligere medvirket i 'X-Factor' UK i 2016.
Sada Vidoo har tidligere medvirket i 'X-Factor' UK i 2016. Foto: itv.com/xfactor
Vis mere


Det Centrale Virksomhedsregister Virk.dk registrerede torsdag i sidste uge den nye klinik, Nordic Privathospital, som Sada Vidoo ejer 45 procent af.

Priva hospitalet åbner den 1. marts og har ifølge direktøren allerede ansat syv medarbejdere, deriblandt to læger og en sygeplejerske.

Dermed tager Sada Vidoo et karrieremæssigt syvmile skridt – og dét er ikke første gang.

Engang hed hun Nicole Stockholm og var up-coming sanger. Det var hende, der skrev Infernal-hittet 'Ten Miles', hun sang på DJ Alligators 90'erhit 'Lollipop', hun har optrådt med ‘Me & My’ og gik i 2008 til casting på Kanal 5's talentshow 'Elsk mig i nat'.

Men hun fandt aldrig rigtigt sin form som performer. Ikke før hun i 2012 sprang ud som dukke:

»Da jeg blev dukke, forsvandt mine fordomme og bekymringer, og siden har jeg heller ikke haft nogen alder. Som dukke er der nemlig ingen begrænsninger. De eksisterer ikke i mit univers,« har hun tidligere fortalt til B.T.

Siden er Sada Vidoo blevet mor, har uddannet sig til kosmetisk behandler og er ved at gennemføre sygeplejerskeuddannelsen. Men rykker nu direkte frem til posten som direktør.