Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hvordan ville du reagere, hvis dit store idol pludselig sendte dig en privatbesked på Instagram?

For Hjalmer gik den drøm sidste efterår i opfyldelse, da hans store barndomshelt Tim Christensen pludselig dukkede op i indbakken.

»Jeg har drømt om at lave et nummer med Tim Christensen, siden jeg var syv år,« fortæller Hjalmer begejstret.

»Det var dengang, 'Right Next To The Right One' (soundtracket til DR-serien 'Nikolaj og Julie', red.) udkom. Selvom jeg ikke forstod noget af det, var det bare så smuk en sang. Og da jeg senere gik på musikalsk gymnasium i Odense, var han jo bare vores alle sammens helt,« fortæller Hjalmer videre.

Hjalmer Larsen, sanger og musiker, er aktuel med et nyt album, 'Alt bli'r bedre'.
Hjalmer Larsen, sanger og musiker, er aktuel med et nyt album, 'Alt bli'r bedre'. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

I sit voksne liv oplevede Hjalmer allerede for et par år siden at være til samme arrangement som Tim Christensen på spillestedet Gæstgiveren på Bornholm, uden at de dog hilste på hinanden.

»Min kæreste sagde, at jeg skulle gå over og sige hej til ham, men det turde jeg ikke. Jeg smilede bare akavet til ham, da jeg gik forbi,« griner Hjalmer.

Men i efteråret lykkedes det altså.

Tim Christensen havde set TV 2-programmet 'Toppen af poppen', hvor Hjalmer blandt andet medvirkede, og i beskeden roste Tim Christensen en af Hjalmers fortolkninger.

»Jeg sad i studiet med min producer Rasmus, da jeg fik beskeden, og rejste mig bare op og begyndte at råbe og skrige,« fortæller Hjalmer.

»Min producer er også fan, så vi løb ned på gaden og var helt oppe at køre. Det var det største nogensinde,« fortæller han videre.

Hjalmer griner over, at han på ingen måder formåede at bevare den cool facade – og slet ikke, da han ville sende en besked tilbage til Tim Christensen.

»Jeg mener, jeg skrev 'tusind tak, jeg elsker virkelig også dig'. Det var en alt for lang besked om, hvor meget jeg elskede ham.«

Tim Christensen.
Tim Christensen. Foto: Louise Leth-Espensen
Vis mere

Et par dage efter mødte producerens manager tilfældigvis Tim Christensen på gaden.

»Han inviterede Tim op i vores studie til en kop kaffe, og så stod han der pludselig. Jeg tror aldrig, jeg har været så skoledrengs-agtig,« griner Hjalmer.

»Jeg kan ikke huske, hvad jeg sagde, men tror, det var dumt det meste af det. Jeg tog dog også mod til mig og spurgte, om ikke vi skulle prøve at lave et nummer sammen.«

Tim Christensen var med på ideen, men da Hjalmer efter en måned endnu ikke havde hørt fra ham, tænkte Hjalmer, at det nok ikke blev til noget alligevel.

»Og så pludselig sendte han en demo. Det var så vanvittigt smukt og Tim Christensen-agtigt. Det skulle vi bare lave!« fortæller Hjalmer om nummeret 'Frit fald', der endte med at komme med på hans nye album, 'Alt bli'r bedre'.

»Jeg bliver ikke så tit starstruck, men det gør jeg i nærheden af ham. Også stadig, selvom vi nu har lavet en sang sammen,« fortæller Hjalmer, der er lykkelig over, at deres samarbejde lykkedes.

»'Frit fald' er den sang, jeg for evigt vil høre mest fra albummet, fordi det bare er så stort for mig.«

Andre læser også