Det er ikke usædvanligt, at Tivoli hyrer internationale stjerner til Fredagsrock, men det er måske en smule opsigtsvækkende, at en 78-årig popstjerne sender store danske navne som Medina, Christoffer og Mø til tælling.

Ifølge en læserafstemning, hvor der mandag morgen er afgivet lidt over 12.000 stemmer, er det nemlig ingen ringere end sir Tom Jones, som B.T.s læsere glæder sig mest til at se.

Den britiske sanger, der optræder 5. juli, har fået 12 procent af stemmerne i den ikke-videnskabelige afstemning, som B.T. har foretaget blandt tilfældige læsere.

Til sammenligning har Medina og Christoffer kun fået to procent hver. Den dansk stjerne Mø, som har fået internationalt gennembrud, har fået fire procent.

Her kan du se hele Tivolis fredagsrockprogram.
Her kan du se hele Tivolis fredagsrockprogram.
Vis mere

Tom Jones er også en populær mand, hvis man spørger programchef Thor Feilberg.

Han oplyser, at billetterne til Inner Circle er udsolgt, som den eneste af koncerterne. Her kan man opleve 'Sex Bomb'-sangeren helt tæt på.

De danske rockstjerner D-A-D vender tilbage til Fredagsrock for første gang i fire år, og det glæder folk sig også til. Hele 11 procent af brugerne har stemt på Jesper Binzer og co. som den kunstner/gruppe, de glæder sig mest til at se.

Det er det danske band The Minds of 99, som åbner Fredagsrock-sæsonen, og de har fået syv procent af alle stemmerne mandag morgen.

»Vi ville gerne have en rigtig stærk åbningskoncert, og de er et rigtig stærkt kort. Det er et af de mest populære band lige nu. Jeg er sikker på, at vi får en god performance, og de kommer til at tiltrække mange folk,« siger programchef Thor Feilberg til B.T.

Udover Tom Jones kan man også opleve de amerikanske stjerner Lauryn Hill samt Jason Derulo, der blandt danskere især må være kendt for sit hit 'Want To Want Me', der er blevet brugt i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'.

Sammenlagt kommer der 34 artister fordelt på 24 koncerter. Afslutningen kommer Citybois og Hugo Helmig til at stå for 20. september.

Du kan stadig nå at give din mening til kende i afstemningen, som du kan se lige her.