Koncertvideo på Youtube viser uidentificeret, penislignende objekt mellem Lady Gagas ben.

- Oh my God! Hun er en mand!

Sådan lyder en af mange kommentarer til den koncertvideo, der som en steppebrand har spredt rygtet om, at Lady Gaga er i besidelse af et mandligt kønsorgan.

På koncertvideoen glider Lady Gagas kjole op, idet hun stiger af en scooter, og i de sekunder der går, før hun får hevet den ned på plads, afsløres det, der af mange bliver betragtet som beviset for, at førnævnte rygte er sandt.
Rygtet bliver bestyrket af et indlæg hun angiveligt skrev på sin blog i december 2008.

- Det er ikke noget jeg skammer mig over, det er bare ikke noget jeg går rundt og fortæller alle om. Ja, jeg har både mandlige og kvindelige kønsorganer, men jeg regner mig selv for en kvinde, skrev popstjernen der siden har haft uafbrudt succes. 

SE OGSÅ BILLEDERNE:
* Lady Gaga i København
* Lady Gagas gakkede outfits
* Lady Gagas bryster i flammer

- Jeg synes det her er en god mulighed for at få andre multikønnede til at have det mere komfortabelt med deres kroppe. Jeg er sexet. Jeg er hot.

Lady Gagas manager har over for diverse medier afvist rygtet om, at Lady Gaga er hermafrodit som værende 'åndsvagt'. Men det kan ikke afholde nogen fra at spekulere i betydningen af tekstpassager som denne fra megahittet Pokerface:

I Wont tell you that I love you / Kiss or hug you /Cause I'm bluffin with my muffin / I'm not lying I'm jyst stunnin' with my love-glue-gunning

Frit oversat:
Jeg vil ikke sige at jeg elsker dig / kysse eller kramme dig / for jeg bluffer med min muffin / jeg lyver ikke jeg forbavser bare med min kærligheds-lim-pistol