Onsdag blev den officielle VM-sang offentliggjort af DBU.

Men Ankerstjerne, Burhan G og Jarl Friis Mikkelsens bud 'Skulder ved skulder' har nu fået en skarp konkurrent om pladsen som den sang, danskerne kommer til at skråle under fodboldturneringen i Qatar.

For musikeren Gulddreng har lavet sin egen VM-sang.

Det annoncerer han i en satirisk video på sin Instagram, der skal forestille et kritisk pressemøde.

I videoen er der nemlig dukket et væld af journalister op, såsom radiovært Mads Steffensen, der bliver sat på plads efter et spørgsmål om musikerens manglende priser.

Der er sågar også en parodi på Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo, der læsper overdrevent – og ender med at blive smidt ud fra pressemødet.

Men det er ikke kun journalister, der får en tur i Gulddrengs nye video.

Også den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner kommer under beskydning.

For i Gulddrengs seneste sang til det danske fodboldlandshold – til EM forrige år – lød teksten, at Danmark ville vinde den europæiske fodboldturnering.

Men sådan gik det som bekendt ikke, så journalist Michael Jeppesen spørger, om ikke Gulddreng har dårlig samvittighed, nu Nicklas Bendtner tog musikerens ord for sejren og spillede alle sine penge på det?

»Hvad skal jeg sige? Lev Mette,« lyder svaret fra Gulddreng, der dermed også kommer med en lille stikpille til statsminister Mette Frederiksen.

Sidst, men ikke mindst langer musikeren også ud efter den officielle VM-sang.

»For det første synes jeg ikke, det er den officielle sang,« siger Gulddreng og følger op, før han i protest lukker pressemødet:

»Der kommer en VM-sang, og denne her gang, så tør jeg godt love, at Danmark vinder VM!«

Hør sangen i videoen øverst i artiklen.