Foto: Sara Gangsted

Danske Lukas Graham indtager for fjerde uge i træk førstepladsen på den prestigefyldte britiske singlehitliste med deres superhit '7 years'.

Den danske gruppe fortsætter med at vade i succes, og det store udland for længst har fået smag for køberhavner-drengene, der bare bliver ved med at imponere. Senest har Lukas Graham formået at fastholde førstepladsen på den traditionsrige Official Singles Chart for fjerde uge i træk, med deres monster-hit '7 Years'.

Og den glædelige nyhed er da heller ikke gået ubemærket hen for hovedpersonerne selv. Via bandets Twitter-profil har de danske verdensstjerner nemlig valgt at sende en hjertevarm hilsen til deres mange fans.

Hitlisten, der indeholder både streams og downloads på tværs af alle platforme, er kendt som Englands officielle hitliste. Og ikke nok med den fornemme førsteplads, så er det langt fra hvem som helst, som Lukas Graham formår at holde bag sig.

Dansk succes ruster Lucas Graham til USA

564

Således må selveste Rihanna tage til takke med 2. pladsen på listen, på trods af samarbejdet med canadiske Drake på nummeret 'Work'. Men det er langt fra de eneste megastjerner på listen, som altså befinder sig i danskernes kølvand.

Navne som Coldplay, Adele og Justin Bieber er nemlig alle blevet forvist til lavere placeringer på listens top 10.

sdsass

Lukas Graham er det første danske navn til at indtage førstepladsen på Official Singels Chart i hele 18 år, hvor Aqua i 1998 røg til tops med hittet 'Turn Back Time'. For at finde den seneste danske placering på listens top 10 skal man tilbage til 2007, hvor Alphabeat nåede en 6. plads med nummeret 'Facination'.

Du kan se hele hitlisten her.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.