Folketingets nye genåbningsplan har vakt glæde hos mange længselsfulde sjæle.

Ikke mindst hos det danske band The Minds of 99, der nu endelig kan afholde deres stort anlagte koncert i Parken 11. september.

»Det her er vi utroligt glade for! Både på vores fans og vores egne vegne, men også hele livemusikken i Danmark, der har haft det utroligt hårdt under Corona. Det er store ting der er på spil her! Det er et fyldt Parken,« jubler forsanger Niels Brandt i en pressemeddelelse.

Koncerten blev annonceret helt tilbage i 2019, men blev fremrykket på grund af coronakrisen. Og med den nye genåbningsplan kan den nu endelig blive afholdt.

»Shit, hvor vi glæder os til at se folk i øjnene. Det bliver enormt følelsesladet, tror jeg. Det er det allerede,« lyder det videre fra Niels Brandt.

I anledningen af den gode nyhed om, at koncerten efter to år endelig får lov at bestå, har bandet sat 4000 ekstra billetter til salg til den i forvejen så godt som udsolgte koncert.

Det gør koncerten til den største enkeltstående koncert, som et dansksproget band nogensinde har spillet herhjemme. The Minds of 99 bliver ligeledes det kun andet danske band, der har fået lov at spille på nationalstadiummet Parken.

Som en del af genåbningsaftalen vil det være at krav, at alle fra publikum fremviser coronapas inden indgang.