Hvornår har du sidst mødt en læge, der også er popsanger og har varmet op til Boney M .... nej vel.

I denne uge udsender danske Freja Eriksen sin nye single 'Love Revolution Arise'.

Det er en sang, der med kunstnerens egne ord er 'et kald til samling for at skabe en verden, hvor vi alle kan trives, og hvor der udvises solidaritet, næstekærlighed, global ansvarlighed'

»Jeg har altid haft en tendens til at mærke verden meget tydeligt. Naturen, mennesker og dyrs trivsel har altid ligget mig meget på sinde. På et tidspunkt blev jeg så overvældet over den smerte og lidelse,« siger Freja Eriksen til B.T..

Omslaget til Frejas kommende album.
Omslaget til Frejas kommende album. Foto: Cover
Vis mere

Smerten på klodens vegne, som Freja deler med millioner af andre miljøbevidste verdensborgere, forvandlede sig dog snart til et eksplosivt drive mod at gøre alt, hvad hun overhovedet kan for at bidrage til en mere velafbalanceret verden.

»Naturen, mennesker og dyrs trivsel har altid ligget mig meget på sinde. Og jeg vil gøre alt, jeg kan for at hjælpe,« siger Freja Eriksen, der i i 2013 blev færdiguddannet som læge.

Siden 2013 har hun arbejdet på intern medicinske afdelinger, neurologiske afdelinger samt i psykiatrien. I dag arbejder Freja inden for klinisk biokemi på Hvidovre Hospital.

Men så lige tilbage til historien om Boney M-jobbet.

Freja Eriksen
Freja Eriksen Foto: Promote-It
Vis mere

Musikkarrieren startede i 1998, hvor Freja medvirkede i diverse musicals bl.a. med hovedroller på Århus Teater og Det Kgl. Teater.

I 2008 udgav Freja Eriksen EP’en 'Out of My Hands'. Fra 2005 til 2006 turnerede hun som opvarmning for det internationalt kendte hitband Boney M ('Daddy Cool', 'Rivers of Babylon').

I 2008 færdiggjorde Freja en musikalsk uddannelse fra Complete Vocal Institute.

Og siden den fuldtendte lægeuddannelse har hun kombineret musik, miljø-interesse og lægevidenskab.

Freja Eriksen.
Freja Eriksen.
Vis mere

Musikvideoen til førstesinglen 'Love Revolution Arise' udgives i anledning af International Day.

Brug dette link for at se videoen:   https://vimeo.com/452794958

Ifølge Freja er sangen et kald til samling for at skabe en verden, hvor vi alle kan trives, og hvor der udvises solidaritet, næstekærlighed, global ansvarlighed og respekt på tværs af overbevisninger, kulturer, religioner og landegrænser.

Singlen er en opfølger til Freja Eriksens debutalbum 'It’s Time For A Sustainable World'), der udkomer i oktober.