Den canadiske musikstjerne Alanis Morissette havde kun lige spillet det første nummer, da en smule påstyr opstod helt forrest ved den højre scenekant.

Det skyldtes ikke Alanis Morissettes for så vidt glimrende indledning på sin koncert, men i stedet at en musikstjerne, der havde spillet på scenen forinden, var dukket op foran scenen.

Det var ingen ringere end den marokkansk-amerikanske rapper French Montana, der åbenbart efter sin egen koncert lige skulle ud og se, hvad såvel Alanis Morissette som Tinderbox kunne byde på.

Michael Schjønberg, høj mand i grå t-shirt og knap så prangende hårpragt til koncert med French Montana i sølvhat yderst til højre. Vis mere

Vis mere

Forklædt under et glimmerbefængt sølvhalstørklæde viklet om hovedet havde han sammen med en stribe bandmedlemmer og crew bevæget sig ud på pladsen.

Umiddelbart havde han mere travlt med at hygge med sine venner - og måske skabe nogle nye - end han havde med at lytte til musikken fra scenen.

Under en god del af koncerten med Alanis Morissette stod en noget anden slags musikstjerne altså og hyggede sig få meter derfra.

I disse VM-tider kan det afslutningsvis også nævnes, at der i området til højre for scenen også fandtes en anden stjerne i form af den tidligere landsholdsspiller Michael Schjønberg.

Ren glimmer over Tinderbox.

French Montana og sølvhatten. Vis mere