Koncerten den 5. november med det super hypede band Greta Van Fleet er blevet flyttet fra Store Vega til TAP1, og det har skabt skuffelse og vrede kommentarer på Facebook.

Flere har skrevet ‘dårlig stil’, ‘øv’ og ‘greedy bastards’ på Beatbox Entertainments, som udbyder koncerten, Facebook update, hvor de informerer om koncertens flytning.

'Altså, jeg synes, det er en mærkelig måde at drive forretning på, først at udbyde en ‘vare’ - et lækkert venue med et lækkert band - og så trække den tilbage fra dem, der købte og bakkede op i første omgang, når man kan se, at man kan ‘fortynde’ den - og tjene endnu mere,' skriver Kenneth Schmidt, der skulle have været til koncerten i morgen, til B.T.

Bandet selv skriver på Facebook, at det er efterspørgslen på billetter, som har gjort, at flere koncerter i Europa er rykket til større venues. Men ifølge Beatbox Entertainments direktør, Mads-Kristian Sørensen, er der to grunde til, at koncerten bliver rykket:

1. For at tilfredsstille de mange, der ønsker at se bandet, og som ikke har fået billet.

2. Bandet taber penge på denne turne set over en kam, og for at begrænse tabet vælger man at opgradere en del show på denne tur.

Det skriver han i en e-mail til B.T. og oplyser desuden over telefonen:

»Det er ikke Beatbox Entertainments beslutning at rykke koncerten fra Vega til noget større, men bandets egen.«

epa06777984 Joshua 'Josh' Kiszka from the band Greta Van Fleet performs on stage at the 'Rock am Ring' festival at the Nuerburgring circuit in Nuerburg, Germany, 01 June 2018. The 33rd edition of the festival takes place on the Nuerburgring circuit from 01 to 03 June. EPA/MARKUS HEINE Vis mere

TAP1 får en del kritik på Facebook for forholdene, både de akustiske, men også udsynet, som er præget af store søjler.

'Jeg er meget meget skuffet i dag og synes, det er en træls tendens at flytte en koncert til ringere omgivelser, efter billetterne er købt,' skriver Karen Guldbæk Schmidt i en kommentar til opslaget på Facebook.

Bandet er lynhurtigt kommet frem og er blevet rost mange steder, blandt andet af Led Zeppelin-forsangeren Robert Plant.