Efter fire års fravær meddelte bandet Julias Moon sig uventet tilbage i musikverdenen, og nu skal de optræde live for første gang siden comebacket.

Det sker fredag, hvor de skal optræde i TV 2-programmet 'Vild med dans'.

Det oplyser bandet i en pressemeddelelse ifølge Se og Hør.

Ikke siden 2016 har man kunnet høre noget fra Julias Moon. Men sidste år besluttede gruppen at mødes for at vende tingene – faktisk havde de to bandmedlemmer, forsanger Louis Samson og producer Oliver Kincaidikke, ikke set noget til hinanden.

Værter Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er værter på 'Vild med dans'.
Værter Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er værter på 'Vild med dans'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Vi var unge, kom ud af ingenting, mødte hinanden – og så eksploderede det hele,« fortalte forsanger Louis Samson i en pressemeddelelse i forbindelse med comeback-meldingen.

Julias Moon indtog på den danske musikscene var ellers enormt og succesfuldt i årene 2013-2016. Singler som 'Bay', 'Lipstick Lies', 'Palace' og 'On the Run' endte som hit og fik millioner af streaminger.

Men det kostede kemien internt i bandet.

»Fra den ene dag til den anden blev musikken – og succesen – vores liv. Og det var for vildt! Men fordi alting gik så stærkt, begyndte succesen så småt at tære på vores relation,« forklarede han videre i meddelelsen.

Mødet endte med en tur i musikstudiet, nye sange blev lavet, og 9. oktober kom det første resultat.

Her udkom bandet med comeback-singlen 'Drive'. Det er selvsamme sang, som bandet skal optræde med i 'Vild med dans' fredag.

Optrædenen bliver samtidig også den første live-udgave i 'Vild med dans' i denne sæson. Indtil videre har man kunnet lytte til melodi og sang fra The Antonelli Orchestra.

Du kan følge fredagens 'Vild med dans' LIVE her på B.T. fra klokken 19.30.