Man siger, at forandring fryder.

Men hvis man spørger nogle af brugerne på de sociale medier, så gælder det ikke, når det kommer til de to nye kommentatorer, der kommenterer dette års Eurovision for DR.

I mange år har det været radioværten Ole Tøpholm, der har siddet i kommentatorbokse rundt omkring og fortalt, hvad der skete på scenen under sangkonkurrencen.

Men i år er han blevet udskiftet. DR har valgt at give plads til de to radioværter fra radioprogrammet 'Fonk!', Henrik Milling og Nicolai Molbech – som begge har erfaring med Eurovision – i stedet.

Men flere seere af torsdagens semifinale mener, at det var en fejl at skifte Tøpholm ud.

Både i B.T.s liveblog og på Twitter giver læsere og seere luft for deres frustration - og for deres afsavn til Ole Tøpholm:

»Æv, hvor jeg dog savner Ole Tøpholm som kommentator. De to nye afslører jo, hvad der sker på scenen. Virkelig ærgerligt og mega træls,« skriver en bruger i livebloggen, mens en anden skriver:

»Jeg ved godt, at Ole Tøpholm er fravalgt, men hold da op, hvor jeg savner hans professionalisme. Jeg har ikke behov for 'sjove' kommentarer om tøj, hår eller sjov snak, fordi de ikke lige ved, hvad de ellers skal sige.«

Også på Twitter kan man finde lignende kommentarer:

»Okay okay. Jeg prøvede at give de nye kommentatorer en chance. Men 'Beyonce har ringet, hun vil have sit hår tilbage var aldrig lydt under Ole Tøpholm – der havde derimod været en masse fun facts og kontekster om landene, sangene mv. Bring back Ole!!, skriver en bruger.

Reaktionen fra seerne kommer ikke bag på DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

»Ole (Tøpholm, red.) har gjort det sindssygt godt i de år, han har kommenteret. Så jeg kan godt forstå, at nogen savner ham,« siger han til B.T. og understreger, at man ikke var utilfreds med 'Tøppe' - DR ønskede bare at sætte mere fokus på musikken i år.

Og det ville Milling og Molbech være bedre til. Derfor mener han ikke, det er rigtigt, at kommentator-duoen skulle have fokuseret for meget på de optrædendes hår og tøj, som kritikken ellers blandt andet går på.

»Nu skal jeg selvfølgelig også høre det,« siger Jan Lagermand Lundme, der overværede semifinalen fra Rotterdam.

»Men jeg har bare en rigtig god fornemmelse af, at det rent faktisk lykkedes. Det er jo et underholdningsshow, så det skal ikke være musikundervisning, men jeg synes faktisk, vi fik drejet det mere over i musikken i år.«

B.T. dækkede torsdagens semifinale live og havde i den forbindelse grandprix-legenden Jørgen De Mylius med til at kommentere sangene undervejs.

Og det kom heller ikke bag på ham, at seerne ikke var ubetinget glade for de nye kommentatorer på DR1.

»Sådan vil det altid være. Da jeg holdt op, og Ole kom, var der læserbreve i flere år, og Ole gjorde det udmærket. Men man vender bøtten en gang i mellem, sådan er det. Det overrasker mig ikke,« sagde Jørgen De Mylius.