Onsdag eftermiddag bliver den årlige københavnske gadefestival Distortion skudt i gang på Nørrebro.

Forhåbentligt bliver det med mindre tis i gader og opgange end tidligere år.

»Vi har 200 toiletter mere, end hvad kommunen kræver – det havde vi allerede sidste år – og der er ikke et område, vi investerer mere i end i toiletterne. Det er en kæmpe udfordring, for selvom der står et toilet tre meter væk, tisser nogle stadig i opgangene,« siger festivaldirektør Thomas Fleurquin til DR.

Han er træt af, at flere gæster kategorisk nægter at bruge de opstillede toiletter og i stedet tisser løs i gader og stræder.

Der er specielt én ting, han er træt af.

»Hvis filmen knækker en dag, så er det, fordi vi ikke føler, vi kan være det bekendt mere, når folk sådan tisser i folks opgange,« siger han.

Distortion har i år indført et nyt tiltalg ud over de almindelige festivaltoiletter og pissoirer. Der er tale om en slags pissoir for kvinder. Det kan rumme tre kvinder ad gangen.

I år kan danskere feste på Nørrebro og Vesterbro. Fredag og lørdag bliver festivalen afholdt på Refshaleøen.

Hvis du dukker op onsdag, kan du være med til at hylde Master Fatman, der gik bort 26. marts.

Distortion forventer, at 100.000 mennesker vil være med til at hylde den afdøde dj, når Distortion onsdag bliver skudt i gang på Nørrebro, og alle bydelens 25 gadescener går på pause og slår over på Radio24syv, hvor John Paul Youngs 'Love Is in the Air' vil brage ud af højttalerne fra klokken 18.05 til 18.09.

Samtidig opfordrer Thomas Fleurquin alle områdets beboere til at tænde radioen i samme tidsrum, åbne vinduerne og skrue helt op for at være med.

Foruden musikken vil dj'en også blive hyldet med en stor overraskelse, som man vil kunne se på himlen, men som Thomas Fleurquin ikke ønsker at afsløre på forhånd.