Har du styr på Helmig-klanen? Musikalsk set er de ved at udvikle sig til et ret stærkt hold, der kunne holde deres egen minifestival. Nu viser fredag den 27. marts sig at være lidt speciel.

Thomas Helmig er for tiden ikke aktuel med noget, da musicalen 'Den skaldede frisør', som han har lavet musik til, er corona-ramt, men det er den yngre generation til gengæld.  Sjovt nok (måske med vilje?) falder det hele sammen fredag den 27. marts.

For det første er Thomas Helmigs søn Hugo Helmig tilbage på musikscenen med minialbummet 'Lulu Vol 1', der følger op på sidste års kokain-nedtur.

Det bliver spændende at se, om de nye sange bliver taget lige så godt imod som hans gennembrudshits 'Please Don't Lie', 'Wild' og 'Young Like This'.

Hugo Helmig udgiver fredag albummet 'Lulu Vol 1'
Hugo Helmig udgiver fredag albummet 'Lulu Vol 1'
Vis mere

Så har vi Hugo Helmigs kusine Clara. Hun udgiver sørme også denne fredag det nye album 'Growing Up Sucks', der følger op på den stribe af priser, hun på det seneste har modtaget.

Blandt andet slog hun fætter Hugo til Danish Music Awards i efteråret, hvor de begge var nomineret i kategorien 'årets nye navn'.

Claras mor er forresten Renee Toft Simonsens søster, hvis man skulle være i tvivl.

Til sidst udgiver Hugo Helmigs svoger også et album fredag den 27. marts.

Clara udsender fredag albummet 'Growing up sucks'
Clara udsender fredag albummet 'Growing up sucks' Foto: Byrd / Kasper Løjtved
Vis mere

Sangeren Lord Siva har nemlig udgivet albummet 'Lys'.

Lord Siva, der privat hedder Brian Siva, skal giftes med Ulrikke Toft Simonsen, der som bekendt er Renee Toft Simonsens datter, og sådan hænger det hele altså sammen.

Hvis årets Roskilde Festival ikke bliver aflyst på grund af den aktuelle corona-situation, står alle ovennævnte derudover også på programmet, så det trækker op til en rigtig Helmig-sommer.

»Vi spiller ikke samme dag, så jeg tager derud et par dage inden og ser de andre. Så håber jeg, de bliver hængende og ser mig,« udtalte Thomas Helmig tidligere på året til premieren musicalen 'Den skaldede frisør' om de forestående Roskilde festival-koncerter.

Lord Siva udgiver fredag albummet 'Lys'.
Lord Siva udgiver fredag albummet 'Lys'.
Vis mere