Den kinesiske popsanger Wang Rong Rolling har lagt internettet ned med nummeret 'Chick Chick', der kan blive afløseren for PSY's 'Gangnam Style' og få hele verden til at lege høner på dansegulvet.

Hvad er opskriften på det ultimative kitsch-hit, der får kloden til at gå amok i aparte danserutiner og synge med på tekster, der får børnesange til at virke som banebrydende lyrik?

Svært at svare på, men indimellem sker der noget udefinerbart, som får en sang til at grovhitte verden over.

Hvem husker ikke Los Del Rios 'Macarena' fra 1994, der fik hele verden til at danse med på to midaldrende, spanske mænds ode til kvinden af samme navn. Sangen lå dengang nummer et i USA i 14 uger.

I 2002 lagde den spanske pigegruppe Las Ketchup verden ned med 'The Ketchup Song', hvor der igen fulgte en danserutine med, som nok ikke bliver pensum på Den Kongelige Balletskole.

I sommeren 2012 kom et sydkoreansk bud fra sangeren PSY, som fyldte dansegulvene i øst og vest med nummeret 'Gangnam Style' og den allerede legendariske dans. Det nummer har i øvrigt haft mere end to milliarder visninger på YouTube.

Gense 'Gangnam Style' her:

Men i 2014 ser det altså ud til, at vi skal til at vænne sig til en mildt sagt vanvittig popsang, hvor Wang Rong Rolling i nummeret 'Chick Chick' galer som en høne i et showkostume, og hvor mænd i bar overkrop danser mærkeligt med dyremasker på.

Naturligvis er sangen også ledsaget af en signaturdans. Denne gang med referencer til høners bevægelsesmønster. Banebrydende? Døm selv og se videoen, der allerede har haft adskillige millioner hits på YouTube.