For 16 år siden skabte den danske sanger, multimusiker og vokalist Jens Lysdal ét af nyere dansk pophistories mest helstøbte værker 'A Matter Of Time'. Nu har Jens pudset sangene og arrangementerne af. Og det hele fungerer endnu.

Hvis man ikke vidste bedre, så skulle man tro, at det var et nyt album fra Sting.

Stilen er nemlig sofistikeret og lidt jazzet pop.

Vokalen er høj og distinkt. Og teksterne besidder en dybde, der normalt skal ledes længe efter i hverdagens popmusik.

Men manden er ikke alene dansk. Han hedder såmænd også Jens. Og selvom kernen af denne skive er over 16 år gammel, er de iørefaldende og intelligente sange stadig som et frisk pust igennem dagligstuen.

Lysdal havde igennem flere år leget med tanken om at genskabe sit største hit-album. Og da hans pladeselskab så fik sig en gigantisk indendørs oversvømmelse i forbindelse med sidste års skybrud, kom der gang i planerne.

Meget af det originale materiale blev nemlig ødelagt.

Og derfor har Jens nu forsynet sangene med nye vokalspor. Alt er remasteret. Og så har den sang, der ikke kom med i første omgang, også fundet sin naturlige plads imellem Lysdal-klassikere som 'Shadows' og ' Easy To Forget'.

Siden den første udgivelse i 1995 er sangene fra 'A Matte of Time' blevet brugt i tv-film som Forbrydelsen', 'Rejseholdet' og 'Livvagterne'. De er blevet oversat til både arabisk, thai og koreansk.

Men nu er de vendt hjem til dét værk, det satte det hele i gang.

Og hvis du under dig selv en solidt time med solid og holdbar dansk pop, så er det kun et spørgsmål om tid, før du bare må investere i  'A Matter of Time'.