Folk havde ikke set den komme, da den danske Eurovision-vinder, Emmelie de Forest, pludselig stod frem med en 22 år ældre kæreste fra et kendt dansk popband.

Den Vild med Dans-aktuelle sangerinde fortæller nu mere om, hvordan hun som 20-årig i 2013 fandt sammen med sangskriveren Jakob Schack Glæsner, der er medlem af hitbandet Johnny Deluxe. Mødet mellem de to var nemlig ikke helt tilfældigt, afslører Emmelie de Forest til ugebladet Hendes Verden.

»Faktisk var det min manager, der sagde, at jeg burde finde mig en sød kæreste og gerne en moden mand, som kendte til branchen. Så satte han en sangskrivningssession op med Jakob. Jeg hader ellers, når folk leger Kirsten Giftekniv, men min manager sagde, at vi var skabt for hinanden,« siger Emmelie de Forest til Hendes Verden.

De to musikere skrev herefter sange sammen i fem uger, inden Jakob Schack Glæsner, der er far til to sønner, inviterede sin unge kollega ud.

Det fik han succes med. Og dermed blev 2013 ikke blot året, hvor Emmelie de Forest vandt Det Europæiske Melodi Grand Prix med 'Only Teardrops'. Hun fik også en ny kæreste - og samarbejdspartner.

I dag danner Jakob Schack Glæsner og 25-årige Emmelie de Forest nemlig par både privat og professionelt. Aldersforskellen kom bag på mange, siger hun, men det betyder ikke noget for sangerinden.

Hun har vænnet sig til livet som ung stedmor og bor kun med Jakob Schack Glæsner halvdelen af tiden.

I den resterende tid bor parret hver for sig, og Jakob Schack Glæsner har i den tid fokus på sine to børn.

Hun kigger dog stadig forbi og siger hej, når Jakob Schack Glæsner har sønnerne, fortæller Emmelie de Forest til Hendes Verden.

Sangerinden siger samtidig, at parret stadig har hver deres lejlighed, fordi hun stadig har 'et behov for at være alene'.

Emmelie de Forest danner par med den 28-årige danser Frederik Nonnemann i dette års udgave af 'Vild med Dans' på TV 2.

Her dyster hun blandt andre mod nydansere som Rolf Sørensen, Emil Thorup, og Molly Egelind.