Elvis Presley havde adskillige oplevelser med UFO'er og aliens - faktisk var sangeren bag 'Suspicious Minds' allerede som otteårig i kontakt med en flok aliens. Det hævder en forfatter i anledning af rockkongens 33 års dødsdag.

To gange om året, nemlig på Elvis' fødselsdag den 8. januar og hans dødsdag i går den 16. august, er det højtid for mere og måske især mindre troværdige historier om The King Of Rock'n'Roll.

Skal man tro arkitekten bag historiens mest kendte bakkenbarter, Elvis' tidligere ven og frisør Larry Geller, startede det samme dag, Elvis blev født. Altså den 8. januar 1935.

- Elvis far fortale os, at han gik ud for at ryge en smøg kl. 2 om natten, mens Elvis' mor havde veer. Faren kiggede op mod himlen. Han så det mest besynderlige blå lys. Han vidste da, at noget helt specielt var i gærde, fortæller Geller, ifølge AOLnews.

Forfatteren Michael C. Luckman - som skrev ‘Alien Rock: The Rock 'N' Roll Extraterrestrial Connection’ - om musikere der har haft kontakt med udenjordiske eksistenser - også når de ikke har taget stoffer -  mener at vide at Elvis senere blev besøgt af Aliens, da han var dreng

Han hævder at sangeren 'blev kontaktet telepatisk af to aliens, da han var otte. De gav ham et 'blik ind i hans fremtid som berømt', han var bare alt for ung til at forstå, hvad det betød,' siger Larry Geller.

Han husker en gang, hvor han og Elvis kørte gennem ørkenen og så nogle meget usædvanlige lys.

- De bevægede sig alt for huritgt til at være fly. Så vi antog at det var UFO'er. En anden gang gik vi en tur gennem Graceland og bemærkede nogle mærkelige lys på en mark, som bevægede sig frem og tilbage. Elvis var en dybt spirituel person og meget interesseret i det metafysiske. Han havde et meget alsidig tilgang til tingene. Elvis var en troens mand, siger Geller til AOL News. 

Man kunne få den tanke, at den megen omgang med hårlak i Elvis storhedstid, på en eller anden måde har skadet Geller. Men må lade den tidligere frisør, at han ikke helt køber Luckmans historie om UFO'en der opsøgte den otteårige Elvis telepatisk

- Selvom Elvis ikke havde nogen større oplevelser med UFO'er troede han på deres eksistens. Han havde benene på jorden, men hovedet i himlen, siger frisøren.