For nylig valgte Elton John at forlade scenen under en koncert i Las Vegas, og nu fortæller den verdenskendte britiske sanger, hvad der i virkeligheden var årsagen til optrinnet.

Under nummeret 'Saturday Night' havde Elton John en gruppe fans på scenen, der stod rundt om klaveret, og det var ifølge den 70-årige sanger en af disse fans, der var skyld i, at han måtte forlade scenen.

»En fan lagde sine hænder på klavertangenterne, mens jeg spillede, og blev ved med at gøre det, selv efter jeg bad ham stoppe. Han fortsatte efterfølgende med at række over klaveret og forsøgte at tage billeder, hvilket fuldkommen forstyrrede optrædenen,« siger Elton John til det britiske medie Metro.

Han forklarer yderligere, at han som en del af sit faste show på Caesars Palace i Las Vegas tager fans med på scenen hver eneste aften under netop 'Saturday Night'-nummeret. Det skaber en god atmosfære, hvor sangeren kan møde sine fans og give dem hånden - og fansene opfører sig altid ordentligt og respekterer, at Elton John også skal optræde for resten af salen, forklarer sangeren.

Den pågældende fan var dog i en helt anden kategori, og det var derfor, Elton John forlod scenen.

»Den her fyr var ubehøvlet, forstyrrende og havde ingen respekt for vores show, og derfor lod jeg ham vide, hvordan jeg følte og forlod scenen, til de havde fjernet ham,« uddyber 'Rocket Man'-sangeren til Metro.

Det var underholdningsmediet TMZ, der var kommet i besiddelse af videomateriale fra koncerten, hvor man ser, hvordan Elton John flere gange fjerner sin mund fra mikrofonen for at signalere til fanen, at vedkommende skal holde sig væk. Elton John endte med at forlade scenen, men kom dog kort tid efter igen for at spillet nummeret 'Circle of Life', der er kendt fra Disney-filmen Løvernes Konge.

Her gjorde den britiske sanger det dog også tydeligt, at han ikke var tilfreds med publikums opførsel på scenen.

»Der er slut med at komme på scenen lørdag aften. I har ødelagt det,« sagde Elton John med henvisning til nummeret.

Herunder kan du se videoen fra episoden.