19 personer, hvor otte var børn, fra New York-bydelen Bronx er omkommet af røgforgiftning efter en brand i et lejlighedskompleks.

Udover de store følelsesmæssige omkostninger for de efterladte, så er der begravelser, som skal afholdes, og det koster penge. Og når man er bosat i Bronx, så har man som regel ikke så mange penge på lommen.

Det har fået rapstjernen Cardi B, som selv kommer fra Bronx, til at betale for omkostningerne, som er forbundet til begravelserne.

»Da jeg hørte om branden og alle ofrene, vidste jeg, at jeg blev nødt til at gøre noget for at hjælpe,« siger Cardi B til CNN.

Selvom pengene ikke får de efterladtes kære tilbage, så håber Cardi B, at hendes hjælp kan gøre nogle ting lidt lettere.

»Jeg kan ikke forestille mig, hvilken smerte de efterladte går igennem, men jeg håber, det kan gøre nogle ting lidt nemmere, at de ikke skal tænke på pengene,« siger Cardi B.

Cardi B's repræsentanter fortæller, at hun er i kontakt med de efterladtes familier, så deres ønsker for begravelserne kan blive mødt.

Efterforskningen har vist, at en radiator startede branden i lejlighedskomplekset.

Det er ikke første gang, at der har været en stor brand i lige dét lejlighedskompleks.

Tilbage i marts 1986 var der også en stor brand, men her mistede ingen mennesker livet.

Andre læser også