Det bliver blandt andet Rihanna, der skal levere den prestigefyldte halftime-koncert under den kommende Super Bowl-finale.

Søndag lagde Rihanna et kryptisk billede på Instagram, hvor hendes karakteristiske tatoverede hånd holder en amerikansk fodbold, hvilket selvsagt fik fans til at spekulere i, om hun skal spille til den verdensberømte sportsbegivenhed.

Og nu kan både NFL og showets sponsor, Apple Music, altså bekræfte spekulationerne.

Det er mere end et år siden, at hitmageren løftede sløret for, at hun snart ville udkomme med ny musik. Siden er den 34-årige sanger i maj blevet mor til sit og rapperen A$AP Rockys første barn, og koncerter har fans måttet kigge langt efter.

Om Rihanna vil benytte chancen til at spille helt ny musik for de mere end 100 millioner forventede tv-seere, er derfor ikke til at sige.

Ej heller er det kendt, om Rihanna vil komme til at optræde som den eneste, men ifølge det anerkendte sladdermedie TMZ kommer hun med stor sandsynlighed til at dele spotlyset med en anden kunstner, som endnu ikke er annonceret.

Sikkert er det dog, at det ikke bliver Taylor Swift.

For nylig kunne TMZ nemlig fortælle, at hun for flere måneder siden takkede nej til tilbuddet om at spille halftime-showet. Verdensstjernen har nemlig gang i et omfattende projekt, hvor hun genindspiller sine tidligere album, fordi hun har mistet rettighederne til sine egne sange. Først når de sidste fire album er færdige, vil hun overveje at spille til Super Bowl, lyder det.

Den kommende mesterskabskamp i National Football League, Super Bowl, bliver spillet 12. februar næste år.