Martin Hedegaard.
Martin Hedegaard.

Foroven kan du se Martin Hedegaards comeback-optræden til P3 Guld fra 2015, der overraskede alle.

Martin Hedegaard vandt talentprogrammet X Factor i 2008. Der gik syv år, før han gjorde et bemærkelsesværdigt comeback til prisuddelingen P3 Guld, hvor han spillede sangen 'Levitate Me' under kunsternavnet 'Saveus'.

Sangen blev hurtigt populær på diverse spilletjenester eksempelvis Spotify, hvor den er afspillet omkring 1,3 milliioner gange.

Men 24-årige Martin Hedegaard er ikke færdig endnu.

Efter det meget overraskende comeback, har 'Martin fra Ørum' været på turne med det britiske band 'Years and Years' og da BT anmeldte koncerten i København i november, så fremgik det, at danske Martin overskyggede det populære band, som du kan læse ved at klikke her,

Her spillede han en række sange, som den brede befolkning ikke har haft mulighed for at høre - indtil nu.

I klippet, som du kan se forneden, optræder Saveus med sangen 'Good Times' ved et besøg hos den hollandske radiostation 3FM i programmet On Stage.

Saveus - Martin Hedegaard

På Saveus' egen Facebook-side får han massiv ros af både danske og engelsk-skrivende fans, og det flyder næsten over med rosende ord. Eksempelvis skriver en mand:

»Elsker at man hele tiden har den forventning, at der er et ekstra gear at give give i sangen, og du hver gang alligevel får endnu mere. Den dreng har et ocean af dybe og talent, og vi har kun set en 10/1 indtil videre. Kan man ønske sig mere?«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.