En journalist fra Acces Online fik sig noget af en overraskelse, da han interviewede den britiske sanger Ed Sheeran om hans kommende dokumentar 'Songwriter'.

Under interviewet spurgte journalisten, hvordan det gik med at planlægge brylluppet. Det fik den folkekære sanger til at smile akavet og pege på sin ring og antyde, at brylluppet faktisk allerede havde fundet sted.

»Jeg gør i forvejen ikke så meget offentligt,« sagde Ed Sheeran og takkede journalisten for hans lykønskning. Du kan se videoen her.

Siden nytår har Ed Sheeran været forlovet med Cherry Seaborn. Den gang delte sangeren et sjældent billede af de to på Instagram med teksten om, at han nu var forlovet.

Sheeran har altid været meget privat om sit personlige liv, og i starten af året afslørede han, at når han og Cherry Seaborn skulle giftes, ville det blive i hemmelighed.

Allerede i februar florerede der rygter om, at parret var blevet gift. Det skete efter, Sheeran blev set med en sølvring på ringfingeren. Sangeren fik dog hurtigt aflivet rygterne, da han fortalte, at der var tale om en forlovelsesring.

Ved samme interview fortalte han, at han og hans forlovede begge bar ringe, så ingen ville kunne se, hvornår de faktisk blev gift.

Ed Sheeran og Cherry Seaborn har kendt hinanden, siden de var teenagere, hvor de gik på den samme skole i Suffolk. Parret fandt dog først sammen i 2015.