Torsdag aften klokken 20:00 præsenterer den dansk-japanske sangerinde og komponist Ida Kudo sin debut-ep ved en helt speciel event på NOHO i København.

For de fremmødte er der gratis adgang og fri øl fra Brooklyn Brewery (så længe lager haves)

En anden lovene kunstner Maja Gry giver en lille åbningskoncert, før aftenens hovednavn går på scenen.

Men som noget helt nyt i den danske musikverden behøver du som nysgerrig musikfan slet ikke forlade stuen for at være 'til stede'.

Via sit management og pr-selskabet Back to Future transmitterer Ida Kudo nemlig hele koncerten og eventet via snapchat - ét af de nyere og lige nu helt hotte sociale medier.

»Vi vil gerne bruge den personlige interaktion mellem mennesker fordi Back To Future er bygget på de personlige relationer til vores kunstnere og følgere. Derfor passer Snapchat rigtig godt til os, og vi snapper live hele aftenen fra koncerten via MyStory,« siger Amanda Baun, der er kreativ direktør for Back to Future.

Ida Kudo skal senere i år spille på SPOT festival. Hun er tidligere blevet sammenlignet med M.I.A. og Gwen Stefani.

Og i sin pressemeddelelse beskriver Ida selv sin musik således: farverig, melodisk elektropop og dansevenlige beats hentet i grime- og dancehall-genren.

Husk, det starter klokken 20:00 på NOHO i kødbyen i København. Og hvis du vil følge med via snapchat, så er kodeordet: Backtofuturechp