Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kayne West, der nu officielt kalder sig Ye, har udgivet en ny musikvideo. Set med danske briller er det ikke helt uinteressant.

Det er nemlig danskeren Rasmus Bartram, der er stylist på den amerikanske kunstners video.

Det skriver han selv på Instagram, hvor han takker teamet bag videoen og sender en hilsen direkte til den 44-årige rapper:

»Tak Ye, for at tro på mig.«

Rasmus Bartram og hans mor, Line Baun Danielsen, sammen. Privatfoto
Rasmus Bartram og hans mor, Line Baun Danielsen, sammen. Privatfoto
Vis mere

Men også stylistens mor, den tidligere tv-vært, Line Baun Danielsen, kan ikke skjule, at hun er svært stolt af sønnens bedrifter.

'Min seje og vildt kreative søn @rasbartram er stylist på @kanyewest nye video 'Heaven and Hell', som kom ud i nat. Jeg er SÅ stolt,' skriver hun på Instagram.

Rasmus Bartram, der er 20 år, har arbejdet som freelance stylist de sidste fire år. For et lille år siden fik teamet bag den amerikanske rapper øje på ham – og hans øje for mode.

Videoen er nemlig ikke bare den visuelle side af sangen 'Heaven og Hell', som den kontroversielle rapstjerne udgav på sit seneste album, Donda. Den er også reklame for Ye's egen tøjlinje Yeesy Gap, skriver musikmagasinet Gaffa.

Rasmus Bartram er søn af den forhenværende professionelle fodboldspiller Jan Bartram og influencer Line Baun Danielsen, der også har sønnen Emil på 25 år sammen.

Line Baun Danielsen er ikke i tvivl om, at hendes yngste søn kan nå langt. På Instagram sender hun ham denne hilsen:

'Tillykke min dejlige skat – verden venter.'

Andre læser også