Siden DJ Martin Jensen sidste år fik et regulært verdenshit med nummeret ’Solo Dance’, der i skrivende stund har svimlende 460 millioner afspilninger på Spotify, har hans liv været én lang verdensturné.

Den 26-årige midtjyde, der for tiden er aktuel med nummeret ’16 Steps’,  drømmer om at sidde fast i toppen af verdens hitlister og med sit allerede imponerende cv, der tæller samarbejder med verdensstjerner som Ed Sheeran og Katy Perry og en Facebook-fanskare på 2,8 millioner følgere, er han godt på vej.

Men som så ofte, er der også en bagside af medaljen. Når man konstant sidder i et fly på vej ud i verden, må man give afkald på andre ting, og i Martin Jensens tilfælde er det på familiefronten.

»Jeg elsker mit arbejde. Arbejde er mit liv, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg rigtig har holdt ferie. Det er super fedt at komme ud og se hele verden og konstant prøve nye ting, men selvfølgelig må jeg også give afkald på nogle ting,« fortæller Martin Jensen, da B.T. møder ham på Smukfest, hvor han torsdag aften er hyret til at holde årets nattefest.

»Jeg har en datter på syv år, som jeg ikke får set så meget som ”almindelige” familier. Ved at jeg kommer så meget rundt og oplever alt muligt, har jeg givet afkald på meget af det, man kalder familieliv,« fortsætter han og tilføjer, at det også hovedsageligt er derfor, han stadig bor i København.

»Jeg har overvejet at flytte til Los Angeles, hvor mange af mine kollegaer arbejder, men som det er nu, kan jeg stadig se min datter, og når jeg spiller på danske festivaler, har jeg hende også med rundt.«

Han bor ikke med sin datters mor, men giver hende stor del af æren for, at familielivet alligevel spiller sammen med et liv som global dj.

»Hendes mor er fantastisk til at hjælpe og generelt støtter hele familien godt op om min karriere, så det er super fedt. Jeg kan også mærke, at min datter er stolt af mig, og vi facetimer og ringer sammen, så meget vi kan.«

Efter koncerten på Smukfest fortsætter Martin Jensen sin turné videre til lande som Frankrig, Sverige og Finland, før turen går videre til Asien.

Den svenske superstjerne Avicii begik selvmord foråret 2018 kun 28 år gammel. Vis mere

Livet som verdensomrejsende dj kan være hårdt, og i foråret fik branchen et chok, da den svenske superstjerne Avicii blev fundet død kun 28 år gammel. Familien fortalte senere, at han havde begået selvmord.

Martin Jensen fulgte tragedien og fortæller også, at det er hårdt konstant at være på farten. Derfor har han også et mantra, han holder fast i for bevare kontrollen over sig selv.

»Jeg husker at sige nej. Når der står folk og vil have dig til at gøre noget, du ikke har lyst til, skal man holde fast og sige nej. Derudover har jeg et godt hold omkring mig, som vil mig det bedste. Hvis du er syg, duer det ikke, at der står en manager og alligevel tvinger dig til at gå på scenen. Man kan se i Avicii-dokumentaren, at han måske ikke havde de bedste folk omkring sig.«

Han griner og ryster afvisende på hovedet til spørgsmålet, om han er blevet millionær endnu. Han er heller ikke der, hvor han har sit eget privatfly, selvom det ville være praktisk.

»Det kan ikke betale sig endnu. Så skal man have tre jobs i tre forskellige lande samme aften, og der er jeg ikke nået til endnu.«

Martin Jensen er aktuel med singlen ’16 Steps’ sammen med den amerikanske Disney-stjerne Olivia Holt.