Det bliver uden multimusiker og med-sanger Henrik Hall, når Love Shop torsdag aften starter deres Danmarks-turné i Aalborg.

I flere år har Henrik Hall fra gruppen Love Shop kæmpet imod en alvorlig kræftsygdom.

Og nu har den 62-årige rockstjerne fået tilbagefald.

Derfor har Henrik Hall i den seneste uge modtaget intensiv behandling. Og derfor vil han ikke være i stand til at deltage, når Love Shop starter deres så godt som udsolgte Danmarks turné torsdag aften i Aalborg.

I en pressemeddelelse undskylder Henrik Hall sit fravær. Og han lover at støde til turnéen, så snart han er igen frisk... måske allerede på lørdag (13. november) i Århus.

Sammen med sin makker Jens Unmack og resten af det sublime band har Henrik Hall netop modtaget top-anmeldelser for deres nye album "Frelsens Hær" (Fem Stjerner i B.T.).

Det er første gang i seks år, at Love Shop drager på en rigtig turné.

Men efter bandets guitarist Hilmar Hassig i 2008 blev dræbt ved en trafikulykke på Frederiksberg, blev bandet igen samlet til nogle minde-koncerter.

Og Love Shop nye turné er på forhånd så stor en succes, at den første koncert i København er blevet flyttet til en større sal. Og desuden har gruppen tilføjet en ekstrakoncert i Store Vega 21. november.

Herfra B.T.'s musikredaktion ønsker vi Henrik Hall god, hurtigt og ikke mindst varig bedring