Hvis du genkender nogle af scenerierne i den danske gruppe, Port Vincents nye musikvideo til sangen 'Do You Read Me', så er det ikke noget tilfælde.

Under deres ophold i den amerikanske sydstat, Louisiana opsøgte de danske musikere nemlig nogle af de optagelsessteder, der blev brugt i første sæson af den prisbelønnede HBO-serie 'True Detectives' med bl.a. Woody Harrelson og Matthew McConaughey.

'Do You Read Me' er taget fra Port Vincents EP 'Vol. 3', tredie og sidste del af gruppens sydstats-trilogi optaget i klassiske Dockside Studio i Louisiana, USA.

»Serien 'True Detectives' har på mange måder inspireret os til vores musikalske univers og seriens fans vil helt sikkert kunne nikke genkendende til både stilen og nogle at de locations, vi valgte at bruge i videoen«, siger bandet i en pressemeddelelse.

Port Vincent
Port Vincent Foto: Klaus Nedergaard
Vis mere

Det Port Vincent og filmforograf Klaus Nedergaard fire nætter at færdiggøre optagelserne til musikvideoen. I regn og torden sejler historien ned til Mississippiflodens sorte bayou, forbi gigantiske raffinaderier og til den falmede jødiske kirkegård i sydstatsbyen, Lafayette.

I rolles som sandsigerske ses skuespilleren, Diana Axelsen Antonakakis. Og som den eneste er denne scene optaget i Danmark.

Scene fra videon 'Do You Read Me'
Scene fra videon 'Do You Read Me' Foto: Klaus Nedergaard
Vis mere