Det er den danske filmmand Mads Munk, der er drivkraften bag den amerikanske pigegruppe L2M. Men han får hjælp af bl.a. Soulshock og Tim Byrne, der var med til at sammensætte One Direction. Foto: M2 Group
Det er den danske filmmand Mads Munk, der er drivkraften bag den amerikanske pigegruppe L2M. Men han får hjælp af bl.a. Soulshock og Tim Byrne, der var med til at sammensætte One Direction. Foto: M2 Group

»Det har kostet mig et to-cifret millionbeløb og to år af mit liv. Men det har været det hele værd. Og nu er jeg bare så spændt.« Såden siger den aarhusianske rigmand og filmmand Mads Munk, der er manden bag en ny amerikansk pigegruppe, L2M.

L2M hænger sammen med Mads Munks nyeste animerede filmprojekt ’Girlz 4 Life’. Den er fra i dag ude i 14 forskellige lande bl.a. via iTunes.

Men efter mange år i filmbranchen får musikken denne gang sit helt eget liv. Og hvis det står til Mads Munk, så bliver L2M de nye One Direction eller Spice Girls.

Ført an af singlen ’Girlz’, som er produceret af den danske topproducer Soulshock, er L2M også årets største satsning for pladeselskabet Warner Brothers. Folk, der før har arbejdet sammen med Madonna, Justin Bieber og Bruce Springsteen, er nu sat på L2M for at gøre pigerne på mellem 11 og 12 år til superstjerner.

Og selv om det har været krævende, så glæder Mads Munk sig over sin nye popfremtid.

»Det har været en kæmpe udfordring. Når man har med piger på den alder at gøre, så skal der jo også hyres lærere, social workers og advokater. Alt skal være i orden. Og da vi udvalgte pigerne, udvalgte vi også deres familier. For dem er det jo også udfordrende,« siger Mads Munk.

Udskiftede nogle af pigerne

L2M, der præsenteres første gang i weekenden i Los Angeles, består af pigerne Mariangeli, McKenzie, Tati, Jenna og Lexi. Det er McKenzie, der synger for på gruppens debutsingle.

Og om arbejdet i studiet siger Soulshock:

»Det var lidt af en udfordring, da de er meget unge. Vi udskiftede nogle af pigerne, før vi fandt de helt rigtige. Men deres alder taget i betragtning var det helt utroligt, hvad vi fik ud af dem på min sang ’Girlz’. Vi arbejder meget på, at sangene er virkelige og rigtige for denne aldersgruppe, og at pigerne i gruppen kan lide dem og har det sjovt med at synge dem.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.