'De kaldte hende for Lola Corona, Hun sprittede af i vodka og cola'.

Sådan går omkvædet i 'Ole & og de navnløse's nye sang 'Lola Corona', der netop er blevet udsendt – en sang om tiden, vi lever i.

Ligesom alle andre har forsanger Ole Hansen i det seneste år gået i små cirkler omkring sig selv – i selvvalgt isolation. Og halvvejs igennem én af disse cirkler spurgte Ole en dag sig selv:

»Hvorfor er der ingen, der har skrevet et godt nummer om tidens dårskab. En dårskab, der i disse tider bærer navnet corona.«

Ole Hansen føler sig sikker under sølvpapirhatten
Ole Hansen føler sig sikker under sølvpapirhatten Foto: PR
Vis mere

I stedet for at vente på svar fra universet, tog Ole sagen i egen hånd.

Og resultatet er sangen 'Lola Corona', som hen selv beskriver som en blanding af Rasmus Seebach og den amerikanske punkgruppe, The Ramones.

Titlen og stilen bringer også tankerne i retning af den klassiske engelske garagerockgruppe The Kinks – Én af Oles favoritter. Og for at holde stilen, henvendte Ole Hansen sig til et af sine danske favoritband Et Land i Forfald.

»Gruppen har før skrevet og sunget om det, der tynger dem, så jeg tænkte: det her må lige være noget for dem,' fortæller Ole Hansen.

Ole Hansen i hjemmestudiet.
Ole Hansen i hjemmestudiet. Foto: PR
Vis mere

Som sagt, så gjort. Sangen blev skrevet af Ole Hansen. Et Land i Forfald' lagde bunden med tunge trommer, sej bas og fræsende guitar. Og videoen, der nu følger projektet til dørs, blev iindspilletpå og omkring Halvtorvet, hvor Ole til daglig har sin gang.

Her bor Ole sammen med familien og adskillige gange om ugen er han vært på Vesterbro Rockradio – med studie under Halvtorvet.