En voldsom brand brød natten til torsdag ud i en containergård på Refshalevej i København, og i flammerne forsvandt en del af Copenhell.

Det oplyser festivalen på Facebook, hvor der ligeledes er delt et billede af de røgfulde rester af det, der engang var inventar på festivalen.

'Nogle af disse containere indeholdt bænke, skilte, kranier og andre installationer, der er med til at gøre Copenhell unik,' lyder det i opslaget, der fortsætter:

'En stor del af 10 års arbejde fra ansatte, samarbejdspartnere og frivillige, som alle har skabt festivalen med blod, sved, slid og tårer, er væk.'

En voldsom brand brød natten til torsdag ud på Refshaleøen i København.
En voldsom brand brød natten til torsdag ud på Refshaleøen i København. Foto: Hovedstadens Beredskab
Vis mere

Både Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab var til stede på Refshaleøen, da branden natten til torsdag hærgede.

Og selvom det lykkedes beredskabet at få flammerne under kontrol, var det altså ikke muligt at redde indholdet i de ramte containere.

'Men det vil ikke stoppe Copenhell. Vi ses i helvede 16. til 19. juni 2021,' lyder det i festivalens Facebook-opslag, der afsluttes:

'Stay tuned and stay metal!'

Københavns Politi modtog anmeldelsen om branden, der sendte sorte røgskyer i vejret, klokken 01.47, oplyser vagtchef Jess Voldager.

Siden har politiet afsluttet sine undersøgelser på stedet, og yderligere efterforskning skal nu klarlægge, hvad der var årsag til branden.

For nuværende kan Københavns Politi derfor ikke gå yderligere i detaljer med sagen.

Sikkert er det dog, at ingen personer kom til skade under branden.