Citybois er et hit i det danske kongehus.

Sidste år var de to popdrenge to gange i nærkontakt med medlemmer af den royale familie. Hver gang blev en uforglemmelig oplevelse.

»Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at vi har spillet på Amalienborg, men det har vi ikke,« fortæller Thor Farlov, men afslører så:

»Da vi spillede til Fredagsrock i Tivoli, kom kronprinsesse Marys ældste datter (Isabella, red.) ned backstage efter koncerten med sine veninder og fik taget billeder med os.«

Tivoli-koncerten 20. september står stadig som et af Citybois' hidtidige karrierehøjdepunkter, hvor de, inden de gik på scenen, kunne læse i netmedierne, at der var opstået køkaos uden for indgangene.

»Det var så next level. Forleden fik vi også vores første førsteplads på hitlisterne, siden vi røg ud af 'X Factor'. Det er ret vildt at starte i 'X Factor' og så tage den her rejse,« fortæller Thor Farlov.

Den anden gang, Citybois spillede for kongefamilien, var deres tourmanager lige ved at skabe dårlig stemning.

Citybois har, siden de kom ud af 'X Factor' i 2015, hvert år spillet på Smukfests allermindste scene, Sherwood Scenen uden for den rigtige festivalscene.

Citybois 2020.
Citybois 2020.
Vis mere

Sidste år blev de endelig lukket indenfor i det fine selskab og havde fået en fin placering omkring klokken 22 lørdag aften i P3 Teltet.

Kronprins Frederik, der året forinden havde været alene på Smukfest, hvor han blandt andet var på scenen under Nephews koncert, havde denne gang taget kronprinsesse Mary og deres to ældste børn, prins Christian og prinsesse Isabella, med i bøgeskoven.

Hvor kronprins Frederik den lørdag aften hyggede sig ved en nærliggende scene, hvor Suspekt spillede, var kronprinsesse Mary og børnene klar i P3 Teltet for at se Citybois.

Teltet var pakket med skrigende teenagepiger, mørket var faldet på, og ude i siden af scenen stod der altså et par velkendte royale ansigter.

Og så var det, at det var ved at ende en smule akavet.

»Der er regler for, hvor mange der må være bag scenen,« fortæller Anthon Edwards med et grin.

»Vores tourmanager havde ikke set, hvem det var, så han gik bare hen til den her kvinde med langt hår ned over skuldrene og sagde til hende, at hun ikke måtte være der.«

Han tilføjer:

»Så vendte hun sig om, og så så han, at det var Mary, ha ha.«

Thor Farlov mindes koncerten:

»Den koncert var også en kæmpe optur. Vi var lidt nervøse for, hvor mange der ville komme, når Suspekt jo spillede samtidig, men så var der bare fuldstændig proppet, og det endte med at blive den bedste koncert.

Dagen efter Smukfest-koncerten sendte Citybois via deres manager en kort kommentar til B.T. om deres møde med den royale familie.

De skrev:

'Kæmpe optur at se ud på Mary og familien, der dansede med. Vi er stolte af at være kongelige popleverandører.'