Fire år efter solodebuten med albummet 'Slip' er Chief 1 klar med sit nye album, der har fået titlen 'Kunsten i at være ligeglad'.

Og trods titlen er Chief'en, hvis virkelige navne er Lars Pedersen, alt andet end ligeglad.

»Jeg har aldrig været mere tændt. Og når Covid-restriktionerne er forbi, glæder jeg mig vildt til at komme ud og dele de nye sange med mine venner, mit publikum.«

I årtier har Lars Pedersen været én af landets mest benyttede og mest succesfulde sangskrivere og producere med både Bamse, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Ricky Martin og Big Fat Snake på cv'et.

Omslaget til Chief 1's nye album 'Kunsten i at være ligeglad'
Omslaget til Chief 1's nye album 'Kunsten i at være ligeglad' Foto: Cover
Vis mere

For godt fem år blev Lars skilt efter 23 års ægteskab. Kort tid efter blev han ramt af en massiv depression.

Men depressionen lettede og Lars kom ud på den anden side med fornyet tro på sig selv og musikken.

»Nogle gange spørger jeg mig selv, hvorfor jeg ventede så længe med solokarrieren. Men samtidig ved jeg godt, at der er en mening med det hele. Ting sker på det tidspunkt, de bør ske – der er en årsag.,« siger Lars Pedersen.

Efter skilsmissen boede superproduceren, der i 1986 var vaskeægte teen-idol som stiftende medlem af hip-hop-bandet 'Rockers By Choice', i sit lydstudie i godt fire år.

Lars Pedersen i studiet i Vanløse.
Lars Pedersen i studiet i Vanløse. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Siden har Lars igen fundet kærligheden. Og sammen med sin nye kæreste er han ved at bygge et hus i Vanløse, hvor pladestudiet også ligger.

På det nye album arbejder Lars Pedersen sammen med andre danske topnavne som Mathilde Falch og Thomas Buttenschøn.

Chief 1 beskriver selv de nye sange således: ' lyse melankolske toner og sange om glæden ved livet, kærligheden og håbet, som vi alle sammen skal huske at holde fast i.'

'Kunsten i at være ligeglad' udkommer torsdag 1. april … og nej, det er ikke en aprilsnar.

Lars Pedersen, bedre kendt som musikeren Chief 1 i Vanløse, torsdag den 28. november 2019.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Lars Pedersen, bedre kendt som musikeren Chief 1 i Vanløse, torsdag den 28. november 2019.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere