REUTERS/Mario Anzuoni/Files
REUTERS/Mario Anzuoni/Files Foto: MARIO ANZUONI

Den canadiske sangerinde Celine Dion mistede torsdag sin mand gennem mange år, René Angélil. Han havde gennem en årrække kæmpet mod kræft. Han blev 73 år. Sammen var parret i den absolutte elite i underholdningsverdenen.

På trods af at René Angélil siden 1998 har kæmpet en lang kamp mod halskræft, en kamp han tabte torsdag, så fortsatte han og Celine Dion ufortrødent med at arbejde helt frem til René Angélil død.

PEOPLE-DION/

Parret var da også et af de absolut mest velhavende i USAs kunstnersmiljø. Alene Celine Dion, som René Angélil var manager for i en årrække, inden de blev gift, tjente adskillige millioner på en kontrakt med Las Vegas-hotellet Ceasars Palace de seneste år.

Også hendes samlede albumsalg på over 200 millioner og hundredvis af udsolgte koncerter verden over bidrog til parrets rigdom. Ikke mindst kæmpehits som Titanic-hittet 'My Heart Will Go On', 'Because You Loved Me', 'All By My Self' og 'I'm Alive' gjorde Celine Dion til en storsælgende megastjerne.

Celine Dion.

Ejer et af verdens dyreste hjem
Alene Celine Dion anslås til at have en formue på mere end fire mia. kroner

René Angélil, som fik tre børn med Celine Dion,14-årige René-Charles og de fem-årige tvillinger Nelson og Eddy, var også selv ganske velhavende efter en lang karriere som først kunstner og siden manager for flere populære kunstnere.

Han anslås til at have en værdi på over to mia. kroner. Og nogle af de penge brugte han, sammen med Celine Dion, på at styre flere forskellige forretninger - herunder en golfklub, en natklub, en restaurantkæde i Canada og et kunstnermanagement selskab i Canada, hvor begge stammer fra.

PEOPLE-DION/

 REUTERS/Mathieu Belanger/Files

Sammen ejede parret adskillige imponerende hjem over hele verden. Heriblandt et palæ i Florida, der blev sat til salg for godt 500 mio. kroner - hvilket gør det til et af verdens absolut dyreste hjem.

I de senere år slog René Angélil sig på poker. Og selvom det kan lyde som en god måde at tabe en stor formue på hurtigt, så var René Angélil angiveligt ganske god. Således har han været i flere store finaler ved store pokerevents gennem de seneste år. Og på den måde formåede han at øge parrets formue.

Rene Angelil og Celine Dion.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.