Det er ikke uden grund, at Michael Bundesen har overlevet et helt liv i musikbranchen. Det kan hans mange-årige kammerat Bubber skrive under på.

- Han har altid været stærk. Michael er en survivor, siger Bubber, seks dage efter, at hans mangeårig kammerat Michael Bundesen uden varsel blev ramt af en blodprop i hjernen.

Bubber har kendt Bundesen siden 80'erne, hvor de begge var værter på programmet Morgenflimmer. Som resten af Michael Bundesens venner og familie har Bubber ikke meget at sige om Michael Bundesens nuværende tilstand, men forsikrer, at Shi-bi-dua frontmanden utvivlsomt er tilbage på ingen tid.

- Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at han nok skal komme igennem det her. Ikke ét sekund i tvivl, lyder det skråsikkert fra TV-værten.

Når det er sagt, så har TV-værten lettet over, at konsekvenserne ikke har været større, når man tænker på, hvad han er blevet ramt af.

- Det er jo noget af det mest forfærdelige, at blive ramt af sådan en sygdom. Men ligeså uretfærdigt det er, at blive ramt, ligeså heldigt er det, at det blev opdaget så tidligt, og at lægerne greb så hurtigt ind, siger Bubber, som har været i kontakt med familien efter den forfærdelige hændelse.