***** (fem stjerner)

De tonser, drømmer og arbejder hårdere end nogensinde.

Med solid international succes og forventningerne skruet helt i vejret, er Volbeat måske forlængst blevet forvandlet til en stor fed rockmaskine.

Men når talentet, ambitionerne og inspirationen i dén grad holder trit med de føromtalte forventninger, så skal jeg være den sidste til at brokke mig.

Således er Volbeats sjette album 'Seal the Deal & Let's Boogie', der udkommer fredag, så gennemarbejdet, dynamisk og sindsygt underholdende, at det kun er et spørgsmål om tid, før 2010's 'Beyond Hell/Above Heaven's salgsrekord på halvanden million eksemplarer bliver slået.

De 14 nye sange er ganske enkelt uimodståelige.

Michael Poulsen og kompagni lægger for med singlehittet 'The Devil's Bleeding Crown', der ganske enkelt har alt det, den perfekte heavymetal-sang skal have: melodi, hæsblæsende groove, tonsende præcis guitar og så en tekst, der ligesom den mest tilfredsstillende voksen-tegneserie balancerer perfekt på grænsen imellem det eventyrlige og håbløst klichéfyldte.

Når man begiver sig ud i det eventyrland, hvor slotte, stepper og den lokale bar efter midnat er befolket med cowboys, prinser og prinsesser, så gælder det om, at holde balancen.

Og det gør Poulsen og hans drenge hele vejen igennem nye suveræne sager som 'Marie Laveau', 'Gates of Babylon', 'You Will Know' og min personlige favorit, det ekstra-tonsende titelnummer 'Seal the Deal'.

Læg dertil det faktum, at Elvis-fan Michael Poulsen synger mere virilt og legesygt end nogensinde før  og at leadguitarist Rob Caggiano i den grad strøer om sig med en eventyrlig blanding af hardcore riffs, forførende temaer og hjerneknusende soli.

Personligt kan jeg ikke finde ét eneste svagt punkt på 'Seal the Deal'. Men jeg har pt to favorit-øjeblikke.

Således bliver jeg nærmest lykkeligt svimmel, når Caggiano hæver omkvædet på 'Gates of Babylon' med en serie eventyrlige overtoner. Og samtlige rockguder må svimle af glæde, når Michael Poulsen i slutningen af 'Seal the Deal' finder bunden af mellemgulvet og herfra endnu engang bygger omkvædet op til de to sidste triumferende sejrsrunder.

Volbeat, 'Seal the Deal & Let's Boogie', Fem ud af seks stjerner, udkommer fredag 3. juni