Bruce Springsteen udskyder alle sine koncerter resten af året på grund af sygdom.

Den 74-årige amerikanske verdensstjerne har været i behandling for mavesår, og den behandling må han nu fortsætte fremfor at spille koncerter.

Det annoncerer Bruce Springsteen i et opslag på Twitter.

'Tak til alle mine venner og fans for jeres gode ønsker, opmuntring og støtte. Jeg er i bedring og glæder mig til at se jer til næste år,' lyder det i en udtalelse fra 'The Boss'.

Bruce Springsteen og The E Street Band har været på turné længe, her i august på MetLife Stadium.
Bruce Springsteen og The E Street Band har været på turné længe, her i august på MetLife Stadium. Foto: Scott Roth/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Tidligere på måneden beklagede Bruce Springsteen, at han måtte udskyde sine otte amerikanske koncerter i september på grund af symptomer på mavesår.

Nu melder den 74-årige rockstjerne så ud, at han må udskyde alle koncerter resten af året, mens han kommer sig fra det, der siden viste sig at være mavesår.

Koncerterne er i stedet blevet rykket til et endnu ubestemt tidspunkt næste år.

Hvornår koncerterne skal afholdes i stedet, vil blive annonceret i næste uge, skrives det i Bruce Springsteens opslag.

De købte billetter vil fortsat gælde til erstatningskoncerten, og ellers kan man inden for 30 dage få pengene for sine billetter retur, lyder det videre.

De aflyste koncerter er en del af en større turné, der den 11. og 13. juli bragte Bruce Springsteen and E Street Band til Parken i Danmark.

Hør seneste afsnit af B.T.-podcasten 'Det vi taler om' herunder.