Popstjernen Britney Spears har måske givet sin sidste koncert.

Efter en hård periode med psykisk sygdom og sygdom i familien sætter hendes mangeårige og nuværende agent et seriøst spørgsmålstegn ved, om hun nogensinde vender tilbage til rampelyset.

»Jeg vil ikke lade hende arbejde igen, før hun er klar både fysisk, psykisk og hvad angår passionen. Hvis det ikke sker igen, vil hun ikke arbejde igen,« siger agenten, Larry Rudolph, til verdens førende sladdermedie, TMZ.

Han understreger, at Spears ikke selv har udtrykt noget ønske om at vende tilbage til scenen i lang tid.

»Sidste sommer, da hun ville på turné, ringede hun til mig hver dag og var begejstret. Nu har hun ikke ringet til mig i månedsvis. Hun vil tydeligvis ikke optræde nu,« siger 55-årige Larry Rudolph, der også har repræsenteret stjerner som Justin Timberlake og Miley Cyrus.

Meldingen er en erkendelse af, at Britney Spears ikke har gjort de mentale fremskridt, man havde håbet på, efter hun i starten af april blev indlagt på et psykiatrisk hospital.

Indlæggelsen var ifølge amerikanske medier frivillig på baggrund af anbefaling af hendes læger, som havde ændret sammensætningen af hendes medicin, og frygtede for, hvordan hun ville reagere.

Superstjernen fik i 2007 et større nervesammenbrud og blev tvangsindlagt i en periode. Hun har angiveligt været medicineret siden da og er blevet umyndiggjort. Det betyder blandt andet, at hun ikke selv råder over sin kæmpe formue, der anslås at være på mere end 1,2 milliarder kroner.