Ligesom Beyoncé ikke ville lukke fotografer ind i Parken, da hun og ægtemanden Jay Z spillede i Parken tidligere på sommeren, har Britney Spears nægtet fotografer at gøre deres arbejde, når hun onsdag aften spiller på Smukfest.

De senere år har den ene verdensstjerne efter den anden nedlagt fotoforbud af frygt for, at der vil dukke 'grimme' billeder af dem på internettet, som tilfældet var, da Beyoncé optrådte til den amerikanske Super Bowl i 2013.

Tidligere i år er danske fotografer blevet nægtet adgang til blandt andre Kendrick Lamars koncert i Royal Arena, førnævnte Jay Z og Beyoncé-koncert i Parken og Eminems ellers store triumf på årets Roskilde festival. Og nu altså også Britney Spears' koncert på Smukfest.

»Det er selvfølgelig ærgerligt, at de især amerikanske kunstnere har det på den måde, men vi afholder først og fremmest festivalen for publikum og ikke fotograferne, så sådan må det være, når de ønsker det,« lyder det fra Smukfest talsmand Poul Martin Bonde til B.T.

»Det skyldes jo desværre, at der tidligere har været fotografer, der har udnyttet situationen og taget mindre pæne billeder, og det er jo ærgerligt, at de skal ødelægge det for alle andre,« tilføjer han.

Senere på ugen spiller blandt andre Kendrick Lamar, Shawn Mendes og Post Malone på Smukfest. Festivalen ved endnu ikke, om de også har ønsker om fotoforbud.