Fejden mellem det tidligere superstjernepar Brad Pitt og Angelina Jolie er langtfra slut.

CNN er kommet i besiddelse af nogle nye retsdokumenter i sagen. I dokumenterne kalder Pitt, ifølge mediet, Jolies salg af hendes andel i en fælles vingård for 'hævngerrigt'. 

»Hendes beslutning om at stoppe forhandlingerne med Pitt var intentionelle. Som det vil blive demonstreret i retten, var Jolies handlinger lovstridige, voldsomme og intentionelt skadende for Pitt,« står der angivelig i dokumenterne.

Angelina Jolie solgte sin halvdel af deres fælles vingård, Chateau Miraval, i oktober 2021.

Ifølge Daily Mail fandt Pitt ud af, at Jolie havde solgt sin andel i vingården, igennem en pressemeddelelse.

Mediet fortæller, at køberen af Jolies andel i vingården er den russiske oligark Yuri Shefler, der ejer et stort alkoholkonglomerat.

Paul Murphy, der er Jolies advokat, afviser anklagerne fra Pitt.

»Stadig den dag i dag, og i de syv år siden den skæbnesvangre flyvetur, har han (Pitt, red.) aldrig personligt benægtet offentligt, at det skete. Sandheden er, at Pitt nægtede at gennemføre salget af Miraval med Jolie, medmindre hun gik med til at blive gjort tavs omkring overgrebene,« udtaler han til CNN, med reference til en berygtet flyvetur i 2016, der blev startskuddet på skilsmissen.

Ifølge Angelina Jolie overfaldt en meget beruset Brad Pitt hende på flyrejsen fra Paris til Los Angeles.

Undervejs i optrinet skulle parrets børn have forsøgt at stoppe skænderiet, hvorefter Pitt ifølge Jolie tog kvælertag på et af børnene og slog det andet.

Brad Pitt afviser anklagerne.

FBI undersøgte dengang sagen, men undlod at sigte Pitt for vold.

Brad Pitt og Angelina Jolie, der gik under kaldenavnet 'Brangelina', var verdens mest berømte kendispar tilbage i 00erne og start-10erne. Parret har ligget i bitter strid, siden de søgte om skilsmisse i 2016, og der er flere igangværende søgsmål imellem de to superstjerner.